The Adblock Project Forum Index The Adblock Project
Pull up a seat ...stay a while.
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

unloaded (with G filterlist)

 
Post new topic   Reply to topic    The Adblock Project Forum Index -> Main
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Guest






PostPosted: Sun May 01, 2005    Post subject: unloaded (with G filterlist) Reply with quote

When I use the last list from G, Adblock will not show on the left side of the statusbar anymore. Instead of "Adblock" it is now on the right side an there is written "unloaded". It seems to work perfectly. Also when I use no/older lists, this bug does not appear. So I think there must be a mistake in connection with Gs filterlist. Reinstalling does not solve the problem.

Perhaps particular filter too long? Something wrong with some regex?
Back to top
kstahl
Support


Joined: 02 Jan 2004
Posts: 1202
Location: Stockholm, Sweden

PostPosted: Sun May 01, 2005    Post subject: Reply with quote

Are you using the latest Firefox (1.0.3) and the latest Adblock (0.5.2.39 aka 0.5 d2 nightly 39)?
_________________
Adblock 0.5.3.042
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.Cool Gecko/20051111 Firefox/1.5
Back to top
View user's profile Send private message
Guest






PostPosted: Sun May 01, 2005    Post subject: Reply with quote

Firefox: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; de-DE; rv:1.7.7) Gecko/20050414 Firefox/1.0.3

Adblock: 0.5 d2 nightly 39 p6

Other extensions:
Flashgot 0.5.9.1
Menu Editor Enhanced 1.1
User Agent Switcher 0.6.5
x 0.6.3
Prefbuttons 0.2



Problem occurs only with the filterlist from 2005-04-30a. Other lists are working very well (so I am now forced to use the list from 2005-04-23a).
Back to top
G



Joined: 10 Oct 2004
Posts: 550

PostPosted: Sun May 01, 2005    Post subject: Reply with quote

I have no such problems. User Agent Switcher has been implicated before; try disabling your other extensions.
_________________
Filterset.G
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Guest






PostPosted: Sun May 01, 2005    Post subject: Reply with quote

Disableing all other extensions doesn't help. After deleting one filter after another I found the string, which causes the problem:

Code:
/\W((affiliate|popdown|view4)cash)|mediavantage|pay4klick|popexchange|ptadsrv|superclix|tfag|webmaster24)\.de/


Perhaps someone has an idea why? When I delete only this string everything is fine. And when I use only this filter the problem rises again.
Back to top
G



Joined: 10 Oct 2004
Posts: 550

PostPosted: Sun May 01, 2005    Post subject: Reply with quote

I accidentally left a parenthesis out of the filter. I've updated Filterset.G with the correction; let me know if it solves the problem. (I'm not sure how it would cause it, but it's the only thing I see that could be problematic.)
_________________
Filterset.G


Last edited by G on Sun May 01, 2005; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Guest






PostPosted: Sun May 01, 2005    Post subject: Reply with quote

Yeah! Works fine now. Thanks.
Back to top
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    The Adblock Project Forum Index -> Main All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group