The Adblock Project Forum Index The Adblock Project
Pull up a seat ...stay a while.
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Link to forum broken?

 
Post new topic   Reply to topic    The Adblock Project Forum Index -> Main
View previous topic :: View next topic  
Author Message
CyberSlug



Joined: 23 Nov 2003
Posts: 5

PostPosted: Sun Nov 23, 2003    Post subject: Link to forum broken? Reply with quote

I found this forum by way of http://adblock.mozdev.org
However, the link from that site to here (http://adblock.mozdev.org/forum.html/no_wrap) doesn't seem to work.
I get a blank page, but it has the following source code:
Code:
<html>
<head>
<title>The Adblock Project - Forum</title>
</head>
<body style="margin: 0px; overflow: hidden;">
<iframe id="forum" standby="Loading Forum.."
      src="http://aasted.org/adblock/viewforum.php?f=1" type="text/html"
      frameborder="no" marginwidth="0px" marginheight="0px" vspace="0px" hspace="0px"
      style="width: 100%; height: 100%; display: block; overflow: scroll;">
</iframe>
<div id="spacer" width="100%" height="100%"></div>
</body>
</html>

I'm using Mozilla 1.5 and Firebird 0.7 on Windows XP Pro sp1--and AdBlock works great Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message
rue
Developer


Joined: 22 Oct 2003
Posts: 752

PostPosted: Sun Nov 23, 2003    Post subject: Reply with quote

CyberSlug:
Interesting name :P
.
It was working for me, but -- just to see -- I disabled the div-spacer. Try it again.
Back to top
View user's profile Send private message
CyberSlug



Joined: 23 Nov 2003
Posts: 5

PostPosted: Sun Nov 23, 2003    Post subject: Reply with quote

Lol Sometimes I'm a bit slow--the problem might be on my end:

I just tried a clean profile with Firebird 0.7 and it works. I'm still having problems with Mozilla 1.5.... I think the problem might be due to an ad-blocking CSS file I"m using.

EDIt: Yeah, the problem is some rule in my userContent.css. (I recently downloaded the ad-blocking version at texturizer.net/firebird)

Thanks
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    The Adblock Project Forum Index -> Main All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group