The Adblock Project Forum Index The Adblock Project
Pull up a seat ...stay a while.
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

tbe conflict in build 34

 
Post new topic   Reply to topic    The Adblock Project Forum Index -> Main
View previous topic :: View next topic  
Author Message
aoLhaTer



Joined: 26 Nov 2003
Posts: 16

PostPosted: Wed Dec 17, 2003    Post subject: tbe conflict in build 34 Reply with quote

Been doing a bunch of testing tonight and found the conflict

Running TBE 1.10.2003121601 on FB 20031216
Upon installing TBE and then installing adblock d2 build 34, tab functionality to an extent is lost
The ability to open new tabs manually no longer works
Ctrl T doesnt work
Right clicking on the tab bar and selecting new tab from the context menu doesnt work
Double clicking the tab bar doesnt work

This only occurs when adblock has been installed with TBE so theres some sort of conflict going on
Back to top
View user's profile Send private message
rue
Developer


Joined: 22 Oct 2003
Posts: 752

PostPosted: Wed Dec 17, 2003    Post subject: Reply with quote

aoLhaTer:
Any console errors?: Tools > Web Development > JavaScript Console.
Back to top
View user's profile Send private message
aoLhaTer



Joined: 26 Nov 2003
Posts: 16

PostPosted: Wed Dec 17, 2003    Post subject: Reply with quote

ah jeez youre gonna make me create a new profile and set everything again

alright, hold on Razz
Back to top
View user's profile Send private message
aoLhaTer



Joined: 26 Nov 2003
Posts: 16

PostPosted: Wed Dec 17, 2003    Post subject: Reply with quote

Doesn't appear to be any console errors coming up when i try any of the above listed steps, things just dont work
Back to top
View user's profile Send private message
rue
Developer


Joined: 22 Oct 2003
Posts: 752

PostPosted: Wed Dec 17, 2003    Post subject: Reply with quote

aoLhaTer:
I installed the latest TBE under moz1.3.1, and can't reproduce the problem.
.
I'll dig through TBE's source a bit, but it may be a while before we solve this one.
Back to top
View user's profile Send private message
rue
Developer


Joined: 22 Oct 2003
Posts: 752

PostPosted: Wed Dec 17, 2003    Post subject: Reply with quote

> append:
It seems others with your setup can't reproduce this, either.
.
Corrupted install, perhaps?
Back to top
View user's profile Send private message
aoLhaTer



Joined: 26 Nov 2003
Posts: 16

PostPosted: Wed Dec 17, 2003    Post subject: Reply with quote

I've installed over and over and everytime the same thing is produced
I dont know what it is
I think I'll just resort to an earlier nightly of FB
Back to top
View user's profile Send private message
aoLhaTer



Joined: 26 Nov 2003
Posts: 16

PostPosted: Wed Dec 17, 2003    Post subject: Reply with quote

you know what, i was a tad hasty in conclusions
i overlooked the fact that each time i reinstalled i changed the tbe preferences to my liking
i found the problem now and it is has nothing to do with adblock (sorry for the scare)

in tbe prefs, under startup, for when new tabs are opened, if this is set on home page, the sysmptoms described above will occur

im much more sure now this is the issue
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    The Adblock Project Forum Index -> Main All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group